Exit

De stresstest: het belang van een goede samenwerking

handenHet onderwijs en het bedrijfsleven moeten samen zorgen voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Een goede samenwerking tussen beide partijen is dan essentieel voor succes. Wij werken al jaren aan het verbeteren van deze verbinding. Gebaseerd op onze ervaring, expertise en een uitgebreid literatuuronderzoek hebben we succesfactoren voor een succesvolle samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven vastgesteld.

checklist2Deze succesfactoren zijn gebundeld in wat wij noemen ‘de stresstest’. Met deze stresstest onderzoeken we de mate waarin de succesfactoren aanwezig zijn in de samenwerking. Kenmerkend voor de stresstest is de rapportage die overzichtelijk de resultaten weergeeft. Geen dikke rapportages, maar overzichtelijke figuren per succesfactor. Op basis van deze informatie wordt de kwaliteit van de samenwerking beoordeeld en geven we adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

In onderstaande link kunt u een voorbeeld downloaden van een stresstest met twee uitgewerkte succesfactoren (‘strategie’ en ‘personen’). Laat u inspireren en krijg een indruk van de mogelijkheden. Mocht u vragen hebben of er eens over door willen praten neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met u mee!

Voorbeeld stresstest – Nehem KMC

Close
Go top