Exit

De relaties van Nehem dragen een stokje over aan elkaar! Dit is één van de nieuwe blogformats waarbij we toonaangevende relaties van Nehem aan het ‘woord’ laten aan de hand van vijf vaste vragen. Zo produceren we een estafette-reeks van korte interviews van onze relaties waar we zo trots op zijn. 

Dit keer in de hoofdrol: Michel van den Burg. Vanuit zijn rol bij ROC de Leijgraaf is hij actief betrokken bij het projectBIM5, één van de speerpuntprojecten waar Nehem partner en ondersteuner is.  In het project BIM5 werken bedrijfsleven, beroepsonderwijs en gemeente Oss samen aan onderwijs voor de gebouwde omgeving, waar VMBO, MBO en HBO elkaar ontmoeten. Er ontstaat een expertisecentrum gebouwde omgeving, dat inhoud krijgt door een lectoraat van Avans Hogeschool en een practoraat van ROC De Leijgraaf. Samen met 180 bedrijven wordt het bestaande onderwijs voor minimaal 4 jaar in de steigers gezet.

Wat doen jullie precies?
BIM5 bouwt in een publiek private samenwerking aan het toekomstbestendig opleiden van dynamische vakmensen voor de gebouwde omgeving. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidiegelden uit het Regionaal Investeringsfonds (RIF). Geert Robben en ik fungeren hierbij als projectleiders.

 

Wat heeft jullie doen besluiten om met Nehem in zee te gaan?
We zochten een bedrijf dat ervaring had met dit soort projecten en daarnaast ook nog bouwkundige expertise had. Nehem heeft deze beide expertises en is daarnaast ook nog een prettige partner om mee samen te werken.

Hoe ervaar je tot nu toe de samenwerking?
De samenwerking is constructief en proactief meedenkend. Ook komt de rijke ervaring van Nehem erg goed van pas.

Waar hoop je de verbinding te vinden of waar hoop je dat Nehem een meerwaarde kan brengen of heeft gebracht?
Nehem gaat onze mensen leren om projectmatig te werken. Dat is een flinke meerwaarde. In de aanloop naar dit project was de ervaring van Nehem met PPS (Publiek private samenwerking) projecten en RIF (Regionaal investeringsfonds) trajecten alsmede de bouwkundige als onderwijskundige expertise en bezieling een enorm voordeel.

Aan wie draag je het stokje over?
Ik draag graag het stokje over naar SPARK! Dit sluit goed aan met datgene waar wij mee bezig zijn.

Meer weten over het projectBIM5of heb je interesse in een algemeen adviesgesprek om meer te weten te komen overonze expertise? Neem dan contact op via info@nehemkmc.nl.

Close
Go top