Exit

Aanpassingsvermogen en innovatievermogen worden steeds belangrijker voor bedrijven. Kennis en informatie moet snel en beter toegankelijk zijn voor werknemers, op het gewenste moment en op een actuele locatie. Werknemers moeten deze eenvoudig kunnen delen met collega’s en partners in de keten.

Nehem helpt bedrijven, netwerkorganisaties en intermediaires om op een praktische manier aan de slag te gaan met slimmer omgaan met kennis.

Nehem biedt hiervoor de volgende oplossingen voor u:

Kennismonitor bedrijf

NEHEM brengt met de kennismonitor focus aan in uw personeelsbeleid – van scholing tot werving en voor functioneringsgesprekken. Ons specialisme is het in kaart brengen van de kennispositie van een organisatie. Daartoe brengt de Nehem adviseur de toekomstige kennisbehoefte van uw bedrijf in kaart, de huidige kennispositie en kennisdoelstellingen van het bedrijf en afdelingen.

Leaving Expert interview

De Nehem adviseur neemt een leaving expert interview af met een werknemer die overbelast is of gaat vertrekken. U krijgt zicht op de cruciale kennis van deze interne expert. Verder weet u hoe u de kennis kunt borgen voor uw bedrijf en welke mogelijkheden er zijn om kennis beter over te dragen aan collega’s.

SLIM Leren

Nehem ontdekt welke cruciale en unieke kennis bij individuele ervaren medewerkers zit en komt met praktische en creatieve oplossingen voor het inzetten van (ICT)tools om effectief informeel en formeel werkplekleren te stimuleren.

SLIM Leren zet in op het creëren van ruimte voor de expert binnen uw bedrijf en zijn/haar collega’s om het overdragen en delen van kennis samen op te pakken. U wordt minder kwetsbaar als organisatie en neemt het verlagen van overbelasting van de expert serieus.

Wilt u ook profiteren van onze expertise en ons netwerk of wilt u meer weten over SLIM leren? Wij bieden u graag een frisse blik en beantwoorden al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@nehemkmc.nl om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 

Close
Go top