Exit

De eerste zonnestralen vallen binnen bij het nieuwe kantoor van Nehem, de bomen krijgen weer kleur. Tijd voor een nieuw seizoen. In deze mooie eerste lentemaand hebben we onze nieuwe collega Annemieke Povée mogen verwelkomen. Net een week bezig bruist deze enthousiaste dame van energie en heeft er zin in. Net als de rest van het team! Kom maar op….

Als nieuwe adviseur neemt de vijf en veertigjarige Annemieke veel ervaring mee naar Nehem. Zo was zij tien jaar werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider en directrice. Na enkele aanvullende opleidingen, heeft ze uiteindelijk de overstap naar het voortgezet onderwijs gemaakt en was ze een aantal jaren naast docent wiskunde ook coach voor beginnende docenten en begeleidster onderwijsontwikkeling. “Tijdens de cursus en het werk als begeleidster onderwijsontwikkeling raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het opzetten van nieuwe vakken en het implementeren van veranderingen binnen een organisatie.”, aldus Annemieke. Dit enthousiasme heeft uiteindelijk geleid tot de keuze om de studie Onderwijswetenschappen te gaan volgen.

Op de vraag waarom ze uiteindelijk na haar studie voor Nehem heeft gekozen, antwoordt ze heel resoluut, “Ik was op zoek naar een uitdagende onderwijskundige baan met afwisseling en diepgang. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik meteen het goede gevoel dat het team van Nehem op een prettige manier samenwerkt en met elkaar spart over opdrachten. Dit in combinatie met de diversiteit aan opdrachten en diepgang sprak me enorm aan.”

“Leren en ontwikkelen doe ik graag samen, doordacht, stap voor stap, en vanuit (zelf)vertrouwen.”

Meteen op haar eerste dag is Annemieke enthousiast gestart met een nieuwe aanvraag voor Smart Buildings. Na haar eerste alinea te hebben geschreven, sprak ze de hoop uit dat er nog velen zullen volgen. Annemieke verwacht snel stappen te maken in haar ontwikkeling bij Nehem, “Ik hoop, in samenwerking met mijn collega’s bij Nehem, me snel te kunnen ontwikkelen tot een volwaardige, prettige en deskundige adviseur en projectleider”.

Naast haar drukke baan bij Nehem is Annemieke ook in haar vrije tijd een duizendpoot. Ze gaat graag op pad, uit eten of op vakantie met haar gezin of met vrienden. Ze wandelt veel in de natuur of in een buitenlandse stad. Verder is ze dol op skiën, maar ontspant zich ook graag met een goed boek of gezellig tijdschrift. Voor een goed gesprek is Annemieke altijd te porren en ze is gek op Netflix kijken of een dagje naar de sauna.

Trots is Annemieke dat ze op latere leeftijd de stap heeft durven zetten om terug de collegebanken in te gaan. Weloverwogen heeft ze de sprong gewaagd om haar droom na te jagen. In de laatste twee en half jaar heeft ze veel geleerd en zich op diverse vlakken verder weten te ontwikkelen. “Ik ben trots dat ik mijn kinderen heb laten zien dat je jezelf, ongeacht leeftijd, kunt blijven ontwikkelen en dat een sprong in het diepe kan zorgen voor nieuwe mogelijkheden en mooie contacten.”, voegt Annemieke hier tenslotte aan toe.

Wilt u in gesprek met Annemieke? Neem dan contact op via e-mail: annemieke.povee@nehemkmc.nl.

Close
Go top