Exit

Technologische en sociale veranderingen gaan razendsnel. De veranderingen stellen nieuwe eisen aan de vakbekwaamheid van werknemers. Niet alleen aan de actuele vakinhoudelijke kennis, maar ook aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Mensen langer en productief aan het werk houden betekent dat zij mee moeten kunnen met de veranderingen in de markt. Het ontwikkelen van kennis en nieuwe vaardigheden zal hierdoor ook meer rendement opleveren voor uw organisatie.

Maar hoe pakt u het ontwikkelen van uw werknemers zo aan dat u klaar bent voor de toekomst? Waar begint u? Wat is onmisbare kennis voor de toekomst? En wat zijn risico’s vooruw organisatie? NEHEM brengt met de kennismonitor focus aan in uw personeelsbeleid van scholing tot werving en functioneringsgesprekken zodat U klaar bent voor de toekomst!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan deze flyer. Voor meer informatie over de kennismonitor kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs via info@nehemkmc.nl.

Close
Go top