Exit

Ieder afscheid is een geboorte aan een herinnering. Dat geldt zeker voor het aankomende vertrek van Femke, rots in de branding achter tal van Nehem projecten. Naast dat ze zich bij Nehem heeft laten zien als harde werker, creatieve duizendpoot en als organisatietalent, is ze vooral vriendelijk, belangstellend en staat ze altijd klaar voor klant en collega.  In de schijnwerpers staat Femke Smits die na tien jaar Nehem gaat verlaten om haar focus te kunnen leggen op haar thuissituatie en daarnaast haar man gaat ondersteunen bij het opzetten van zijn fysiotherapiepraktijk.

“Ik ben hier bijna tien jaar geleden gestart, omdat ik juist de combinatie van onderwijs en bedrijfsleven zo leuk vond.”, aldus de vertrekkende alleskunner. “Dat heeft heel goed uitgepakt. Mijn baan is afwisselend en geen dag is hetzelfde. Enerzijds ben je lid van het Nehem-team en anderzijds maak je deel uit van het team van je opdrachtgever. Door de jaren heen zijn de projecten interessanter geworden met meer complexiteit. En het allerleukste van mijn baan is dat je altijd binnenkomt om iets toe te voegen. “

In november 2008 begon Femke als junior adviseur bij Nehem, na succesvolle afronding van haar studies PABO en Pre-master /master onderwijskunde. Door vervanging van een zwangerschapsverlof, kwam al snel een mooi project op haar pad wat ze met beide handen heeft aangegrepen. Daarna volgden nog heel veel andere leuke en interessante projecten in verschillende sectoren door het hele land. Ze maakte zich nieuwe technieken eigen zoals scrummen, werken met Mind Maps en het Business Model Canvas en begeleidde diverse relaties in dit proces om sneller en efficiënter tot resultaat te komen. “Voor mijn baan en de mensen hoef ik niet weg, maar soms is het belangrijk om prioriteiten in je leven te stellen. Deze liggen nu bij mijn gezin. Wie weet kom ik ooit nog terug bij Nehem.”

Naast het feit dat de klant altijd centraal stond bij Femke, is ze ook het brein achter de Nehemspiration Magazines en organiseerde ze tal van bijeenkomsten voor Nehem. Ook haar collega’s konden altijd op haar rekenen. “Wat ik ze toewens? Natuurlijk al het geluk van de wereld!” Daarnaast wenst ze de klanten waar ze zo langdurig mee heeft samengewerkt al het beste toe. “Ik heb de afgelopen periode al veel mooie persoonlijke en warme reacties mogen ontvangen. Zo fijn als blijkt dat de samenwerking wederzijds een succes is geweest in de afgelopen tien jaar. Ik zal het missen hier.”

 

Close
Go top