Exit

duimNehem hecht veel waarde aan uw ervaringen. Bent u tevreden? Of juist niet? Uw feedback is van belang. Wij blijven leren van de dingen die goed gaan en van de dingen die beter kunnen. Er is geen betere manier om te achterhalen wat uw ervaringen zijn dan door het u direct te vragen. Een paar maanden geleden kregen de relaties van Nehem online een korte vragenlijst toegestuurd die zij mochten invullen. Hierop kwam een response van 29,4 %.  We zijn erg verheugd dat de dienstverlening van onze adviseurs met een 8 + beoordeeld is.

De beleving in het algemeen is dat de adviseurs van Nehem voor kwaliteit gaan. Nehem komt over als een deskundige partij. De dienstverlening kenmerkt zich door ontzorgen, zorgvuldig, kleinschalig en betrokken. De adviseurs zijn toegankelijk, vriendelijk en professioneel.

Onderdelen waarop wij erg goed scoren zijn het persoonlijk contact en ook voldoet de dienstverlening aan de verwachtingen van onze klanten. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Voor de aspecten waarop u aangeeft minder tevreden te zijn willen wij kijken hoe wij dit kunnen bijsturen. Voor ons betekent dit een uitdaging om deze aspecten te verbeteren. Een paar tips van onze relaties: nog pro-actiever opereren in de markt en jaarlijkse klantgesprekken worden erg gewaardeerd.

Als algemeen rapportcijfer worden we beloond met een 8,2. Een mooie opsteker, waar we erg blij mee zijn. Langs deze weg willen we alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor hun deelname.

Close
Go top