Exit

Het is een mooie zonnige donderdag in januari wanneer de goedlachse en enthousiaste Jeske voor haar tiende jaar het kantoor van Nehem binnen komt lopen.  Door de vele interessante projecten zijn voor haar de jaren voorbijgevlogen.  Ze omschrijft Nehem als warme en flexibele werkgever en met een club fijne collega’s om haar heen heeft ze de afgelopen jaren veel geleerd in het werkveld.

Tien jaar geleden besloot ze over te stappen naar Nehem vanuit een kenniscentrum dat zou gaan verhuizen naar Ede. Ze werd getipt door een bekende dat er een interessante vacature beschikbaar was bij Nehem en belde met haar Nokia 9010 voor de sollicitatieprocedure. Een paar weken later werd ze verwelkomd als nieuw medewerker. “Na tien jaar beschouw ik mijn werk bij Nehem nog steeds als een fijne, inspirerende en uitdagende baan die voor mij als persoon in combinatie met het moederschap goed vorm te geven is”, aldus Jeske.

Op de vraag wat haar de afgelopen jaren heeft gebracht bij Nehem antwoordt ze direct,“Het heeft me heel veel nieuwe contacten gebracht, onderwijskundige kennis, organisatorische kennis, maar ook projectmanagement vaardigheden. Ik heb in de afgelopen 10 jaar mogen werken in diverse onderwijsomgevingen bij diverse klanten door het hele land en daardoor geleerd dat geen enkele organisatie hetzelfde is“.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd bij Nehem. Vooral de manier van efficiënter werken door de digitale transformatie. Tegenwoordig worden teksten kort gehouden en vooral visueel en concreet gemaakt. “Tien jaar geleden schreven we nog uitgebreide verslagen en printen we hele “bossen” uit, vandaag de dag maken we het liefst in één plaatje visueel wat we aan het doen zijn.”, vult ze aan.

De afgelopen jaren heeft Jeske zich ontwikkeld als een onmisbare schakel binnen het team als zelfstandig projectleider die goed de weg weet te vinden in het complexe onderwijsland. “Ik hebbij Nehem echt geleerd om de klant altijd een stapje voor te zijn en goed voorbereid op pad te gaan. De klant en kwaliteit komen op de eerste plaats.”, licht ze toe. “Ik hoop in de komende jaren nog veel uitdagende projecten te mogen draaien met energieke enthousiaste mensen om me heen waar ik samen succesverhalen mee mag gaan bouwen.”

Op de vraag wat haar droom is, vertelt ze enthousiast “Dat ik met plezier naar mijn werk kan blijven gaan en dat de balans tussen werk en privé blijft kloppen. Als ik me daarnaast ook nog kan blijven ontwikkelen in de breedste zin van het woord dan denk ik dat ik mijn droom wel aardig aan het nastreven ben.”

Ook eens in contact komen met adviseur Jeske? Mail dan naar jeske.dijkshoorn@nehemkmc.nl.

Close
Go top