Exit

De nieuwe termijn voor het aanvragen van een subsidie gaat weer open van 1 januari tot 1 februari 2019. Zorg dat u er op tijd bij bent! Wij helpen u graag om een succesvolle aanvraag in te dienen voor het fonds dat de samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs in de regio stimuleert. 

Sinds de lancering van het Regionaal Investeringsfonds heeft Nehem inmiddels bijgedragen aan een aantal succesvolle aanvragen voor onze relaties gericht op onder andere het verduurzamen van verbeterende bedrijfs-en onderwijsprocessen.

De werkwijze van Nehem start met het concreet krijgen van de vraag van de opdrachtgever. Wij helpen niet alleen bij het schrijven van de aanvraag, maar zijn ook nauw betrokken bij de uitvoering van het project. Samen smeden we constructieve en duurzame samenwerkingsverbanden die niet alleen een positieve invloed hebben op de aanvraag, maar ook gedurende de uitvoering een grote rol zullen spelen.

Scholen, het bedrijfsleven en de regionale overheden kunnen als samenwerkingsverband een aanvraag indienen voor het Regionaal Investeringsfonds mbo. Alle bekostigde mbo-opleidingen komen in aanmerking voor deze subsidie. Let op: bij iedere aanvraag dienst het subsidiebedrag voor 2/3 aangevuld te worden met co-financiering door derden.

Wilt u ook profiteren van onze expertise? Wij bieden u graag een frisse blik en beantwoorden al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken via info@nehemkmc.nl.

Close
Go top