Exit

Op 10 november jongstleden nam Nehem deel, als één van de dertig kennispartners, aan de techniekconferentie ‘Future Talks’. Met een kleine vierhonderd bezoekers uit onderwijs, bedrijfsleven en overheid en twaalf worskhops, waaronder de workshop blended learning gegeven door TechniekPakt, was het een succesvolle conferentie.  Het thema van de conferentie sloot goed aan bij de ambities die Nehem heeft de komende jaren, focus op hybride en vernieuwende techniekomgeving voor het MBO van morgen. En als kers op de taart, vierde Nehem in de businessruimte haar twintigjarige bestaan met een Bossche bol en een glas champagne.

TechniekPakt, bestaande uit Nehem en Learning Solutions, presenteerde deze dag tijdens een drukbezochte workshop samen met Nimeto Utrecht en het bedrijf Weijman Vastgoedonderhoud het plan van aanpak van het publiek-private samenwerkingsverband Excellent Vastgoedonderhoud (EVO). Met dit samenwerkingsverband pakken toonaangevende onderhoudsbedrijven, leveranciers en opdrachtgevers  in een versterkte publiek-private samenwerking met het onderwijs, de knelpunten in de opleiding voor de vastgoedonderhoudsector aan.

Gedurende de dag, tussen de sessies door, was er voor het aanwezige publiek de mogelijkheid om in de businessclub de vele stands te bezoeken en te netwerken. Deze mogelijkheid greep Nehem aan door een eigen feestje te organiseren voor het twintigjarig bestaan van de organisatie. De hele dag door ontvingen de adviseurs bestaande en nieuwe relaties voor een goed gesprek, een Bossche bol en een felicitatie.

Bent u ook benieuwd wat Nehem de komende twintig jaar voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: info@nehemkmc.nl of bel voor een goed gesprek met één van onze adviseurs naar (073) 523 0646.

 

Close
Go top